Знаково политическо лице обясни защо е решил да напусне партията.Политиката трябва да

...
Знаково политическо лице обясни защо е решил да напусне партията.Политиката трябва да
Коментари Харесай

Знаково лице удари шамар на ПП! И каза тежки думи

Знаково политическо лице обясни защо е решил да напусне партията.

Политиката би трябвало да носи вяра, да въвлича и ангажира хората, да е диалог за общото ни бъдеще и по какъв начин да наподобява страната ни. През последните месец;и този диалог го загубихме. Политиката през днешния ден се концентрира към разправии, пропасти, жълти заглавия. Това съобщи някогашният народен представител от Продължаваме промяната Иван Христанов и някогашен зам.-министър на земеделието в ефира на бТВ.
-->
Той показа за какво напуща Политическа партия: „ Защото към този момент са разпределени силите. Това позициониране е готово. От една старан, имаме силите, против които се борихме, от другата – Политическа партия и „ Демократична България “. Тези лагери са обособени, този диалог е самостоятелен. Не усещам, че желая да съм част от този нападателен диалог. Целият политически пейзаж носи този детайл – той не носи решение. “

„ Не съм наскърбен или отчаян от Политическа партия. Този модел ще се репликира в идващото Народно събрание и не виждам по какъв начин ще стане в този момент “, сподели още той.

„ Нямам оскърбление. Диалогът сред мен и съпредседателите на Политическа партия не е спирал. Егоистите търсят кокал, аз се отдръпнах един час, откакто се разпусна Народното събрание, с цел да не давам мотиви за спекулации за листи “, изясни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР